Appartementen

Het gebouw bevat 95 appartementen en ca 120 bewoners afhankelijk van de bezetting per appartement. Er zijn 3 personenliften.

Er zijn 28 tweekamerappartementen en 66 driekamerappartementen en 1 vierkamerappartement. Er zijn 32 garages. Er zijn 2 en 3 kamer appartementen te koop en te huur. De koopprijzen zijn afhankelijk van het type appartement, de ligging en de staat van afwerking. 

Bij koop geldt een waarborgsom van € 1.000,-.

Bij huur geldt een waarborgsom van 1 maand kale huur + servicekosten.

De huurprijzen per maand per 1 januari 2017 bedragen, afhankelijk van het type woning, de ligging en de staat van afwerking, vanaf € 550,- (exclusief servicekosten en voorschot stookkosten). De huren worden jaarlijks verhoogd met een percentage op basis van de consumentenprijsindex, voor het eerst op 1 januari 2018.

In de verkoop/verhuur van appartementen wordt naar wens bemiddeld door de VvE Hoog Doorwerth.

Huren garages: onder het gebouw € 80,- per maand, achter het gebouw € 65,- per maand.

De appartementen van Hoog Doorwerth voldoen aan de volgende eisen:

  • Toegankelijkheid (voor gebruikers rolstoel, rollator, andere loophulpmiddelen);
  • Veiligheid (ongevalpreventie, inbraak- en brandpreventie);
  • Gebruiksgemak (comfortaspecten zoals aanwezigheid in huis van kapster, schoonheidsspecialiste, pedicure, fysiotherapeut, ontspanningsmasseur, fitnessruimte, cateraar);
  • Wijk- en woonomgeving (essentiële voorzieningen, sociale veiligheid, gunstige ligging t.o.v. openbare voorzieningen en winkels).

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Renkum
Copyright © 2015. All Rights Reserved.